Sporsuz Popo Kaldırma ile İstediğiniz Görüntüyü Elde Edin

Çevresel faktörler ya da genetik faktörler sebebiyle oluşan popo sarkıklığı için popo kaldırma ameliyatı tercih edilmektedir. Popo kaldırma ameliyatı genel anestezi şeklinde yapılmaktadır.

Aşırı ya da hızlı bir şekilde kilo alıp verme sonucunda kişilerde popo sarkıklığı gibi durumlar gözlemlenebilir. Bu durumda sporsuz popo kaldırma sayesinde kişiler kısa bir süre içerisinde kalkık popoya sahip olabilir. Yaşla beraber sarkmış olan popolar dikleştirilir ve germe operasyonu gerçekleştirilir. Bu anlamda çok daha sıkı bir görünüm elde edilir.

Popo Kaldırma Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Çevresel faktörler ya da genetik faktörler sebebiyle oluşan popo sarkıklığı için popo kaldırma ameliyatı tercih edilmektedir. Popo kaldırma ameliyatı genel anestezi şeklinde yapılmaktadır. Hastalar popo kaldırma ameliyatından sonra bir gece hastanede kalır. Dikişleri ise iki hafta sonra alınır. Ameliyattan sonra 15 gün dinlenmek gerekir. Ardından normal hayata geçiş yapılır. 45 gün ağır spor yapılmamalıdır. Kişiler 30 gün sonra kardiyo ya da yürüyüş gibi hafif sporlar yapabilir. Popo germe ya da dikleştirme ameliyatından sonra izler zamanla solacaktır. Popo kaldırma ameliyatına kullanılacak olan yönteme göre iyileşme süreci değişiklik gösterir.

Popo Kaldırma İşlemi Hangi Durumlarda Gereklidir?

Popo kaldırma ameliyatı çok çeşitli durumlarda gözlemlene bilir. Kişi kendini daha çekici ve iyi hissetmek istiyorsa tercih edebilir. Kişiler kendi özgüvenini ve imajını geliştirmek istiyorsa bu ameliyata başvurabilir. Vücut fikir dengesini değiştirmek isteyenler de başvurur. Vücutta daha kıvrımlı bir görünüm elde etmek isteyenler popo kaldırma işlemine başvurarak bu işlemi gerçekleştirebilir. Genelde popo bölgesinde hacim kaybetmiş ya da sarkmalar görülen kişilere uygulanır.

Popo Kaldırma Ameliyatı Hangi İşlem Alternatifleriyle Gerçekleştirilebilir?

Popo kaldırma ameliyatı çok çeşitli alternatifler ile gerçekleştirebilir. En çok tercih edilen alternatif tabii ki ameliyattır. Ancak protez, dolgu ya da yağ enjeksiyonu yöntemleri de sıklıkla kullanılmaktadır. Bu üç ay alternatif sayesinde kişilerin kalçası estetik bir görünüme ulaşacaktır.

Popo Dolgusu Nedir?

Özellikle popo bölgesine şekil kazandırmak ya da dolgunluk kazandırmak isteyen kişiler ameliyat olmak istemiyorsa bu durumda popo dolgusu sıklıkla uygulanır. Kalça dolgusu olarak da bilinen bu işlem estetik ameliyatlar esnasında da tercih edilir.

Popo Dolgusu Neden Yapılır?

Papa dolgusu genel anlamda kalça bölgesinde oluşan hacim kaybından dolayı estetik anlamda memnun olmayan kişiler tarafından tercih edilir. Daha hacimli bir görünüm için popo dolgusu yapılmaktadır. Vücut yapısına yönelik olarak popo bölgesi normalden daha sarkık, basit ya da küçükse bu durumlarda da popo dolgusu tercih edilebilir.

Kimler Kalça Dolgusu Yaptırabilir?

Yapısal olarak kişilerin kalçası vücuduna göre daha dar olabilir. Zamanlar bu darlık hacim kaybına da neden olur. Bu anlamda popo dolgusu sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda aşırı kilo verme durumunda kalça bölgesinde deforme ya da sarkma gözlemlenebilir. Kişinin sağlık durumu kalça dolgusu için müsaitse bu işlem yapılır.

Ameliyatsız Popo Büyütme Nedir?

Ameliyatsız bir şekilde popo büyütme estetiği uygulamak isteyen kişiler popo dolgusunu tercih eder. Popo dolgusu içerisinde hiyalüronik bulunmaktadır. Yapılan dolgular direkt olarak popo bölgesine uygulanır ve böylece ameliyatsız popo büyütme işlemi oldukça kolay bir şekilde gerçekleşmiş olur. Bu anlamda o bölgenin daha hacim kazanmasına ve kıvrımlı olmasına yardımcı olur.

Popo Büyütme Neden Yapılır?

Özellikle gün içerisinde sürekli oturmak ya da yatmak gibi durumlar sonucunda popo hacminde küçülmeler meydana gelebilir. Aynı zamanda yaşla beraber, hızlı kilo alıp vermelerde de popo hacmi kaybı görülebilir. Bu gibi durumlarda pek çok kişi popo büyütme estetiğine başvurmaktadır. Popo büyütme estetiği özellikle kadınlar tarafından sıklıkla uygulanan bir estetik ameliyatı haline gelmiştir.

Popo Büyütme İçin Uygulanan Teknikler Nelerdir?

Popoyu olduğundan daha şekilli ve kıvrımlı bir hale getirmek için için çok çeşitli teknikler bulunmaktadır. Bu teknikler popo büyütme için sıklıkla tercih edilir. Dolgu enjeksiyonları, yağ transferleri ve popo implantları en çok tercih edilen teknikler arasında bulunur.