İsteklerinize Uygun Gönder Bayrak Modelleri

Direğe takılarak çekilmek için kullanılan gönder bayraklar, farklı ülkeleri ya da farklı şirketleri temsil etmektedir. Bu bayraklara gönder bayrak denmektedir ve gönder bayrakları günlük yaşamınızın birçok yerinde görebilirsiniz.

Markaların temsil edilmesi bazı bayraklar kullanılmaktadır. Bu bayrakların üzerinde firmaların logoları bulunmaktadır ve bu bayraklara gönder bayrak denmektedir. Direklere takılarak kullanılan bu bayrak modeli genel olarak Türk bayrağı ile yan yana kullanılmaktadır.

Gönder Bayrak Nedir?

Direğe takılarak çekilmek için kullanılan gönder bayraklar, farklı ülkeleri ya da farklı şirketleri temsil etmektedir. Bu bayraklara gönder bayrak denmektedir ve gönder bayrakları günlük yaşamınızın birçok yerinde görebilirsiniz. Alacağınız bayrağı uzun süre kullanabilmek için kaliteli kumaşlardan üretildiğine emin olmalısınız. Dış mekanlarda kullanılan bir bayrak modeli olduğu için kötü hava şartlarına maruz kalacaktır. Bu nedenle dayanıklı bir kumaş ile üretilmeleri gerekir.

Gönder Bayrak Nerede Kullanılır?

Özel bir kumaş üzerine baskı yapılarak üretilen bu bayraklar, birçok yerde kullanılmaktadır. Üretim süreçlerinde kumaş üzerine baskı yapılmaktadır. Ardından baskının daha kalıcı olması için gönder bayrak 300 derecede ısıl işleme girmektedir. Bu işlem sayesinde renkler sabit olmaktadır. Genel olarak makam bayraklarını hastanelerde, vakıflarda, vakıf üniversitelerinde, kamu kuruluşlarında ve şirketlerde sık sık görebilirsiniz. Dış mekânda kullanılan bu bayrak modeli, bir ip ile yuları doğru çekilebilmektedir. Hepimiz okullarda İstiklal Marşı okunurken gönder bayrak olarak kullanılan Türk bayrağının bir ip ile yukarı çekildiğini görebilirsiniz. Diğer kurum ve kuruluşlardaki gönder bayrak modelleri de bu şekilde kullanılmaktadır.

Makam Bayrağı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Makam bayrakları genel olarak makam odalarında kullanılmaktadır ve makamın ağırlığını sembolize etmektedir. Temsil edilen kuruma göre makam bayrağı üzerine amblem ya da logo basımı yapılmaktadır. Günlük hayatınızda gittiğiniz birçok kurumda makam bayrağı görebilirsiniz. Makam bayrakları, makam odalarının olmazsa olmazları arasındadır. Makam bayraklarının çok sık kullanıldığı bazı yerler bulunmaktadır. Bunlar Cumhurbaşkanlık, başbakanlık, bakanlık, belediye binaları, yönetici odaları, mahkemeler, genel müdürlükler ve diğer resmi kuruluşlarda makam bayrağı modellerini görebilirsiniz. Adından da anlaşıldığı gibi makam odalarının hepsinde bu bayrak modeli görülmektedir. Bunun yanı sıra bu bayrağın kullanılması için kişilerin makam sahibi olmasını da gerek yoktur.

Makam Bayrağı Çeşitleri Nelerdir?

Bu bayrak modeli genel olarak resmi ve makam sahibi olan kişilerin odalarında kullanılmaktadır. Resmi olan tüm kuruluşlarda makam bayrak çeşitlerini görebilirsiniz. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan bu bayrak modelleri, genel olarak aynı boyutlarda ve ebatlarda üretilmektedir. Makam bayrağının kullanıldığı yerlerde genel olarak Türk bayrağını da görebilirsiniz. Eğer makam bayrağı yanında Türk bayrağı da kullanılacaksa, Türk bayrağı makam bayrağının saü tarafına koyulmaktadır. Firmaların kullandığı makam bayraklarının yanında ise Türk bayrağı sol tarafa koyulmaktadır. Eğer alacağınız makam bayrağını uzun süre boyunca kullanmak isterseniz, kaliteli bir kumaş ile üretildiğinden emin olmalısınız. Aksi halde kısa bir kullanım süreci sonucunda bayrağınız yıpranacaktır.

Flama Bayrak Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Flama bayraklar, rüzgârın etkisi ile dalgalanan ve çoğunlukla reklam ya da işaret amacı için kullanılan bayrak çeşitleridir. Birçok yerde flama bayrak modellerinin kullanıldığını görebilirsiniz. Firmalar tanıtımlarını yapmak için flama bayrak kullanılmaktadır. Flama bayrakların boyutları, kullanılacağı yere göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak 1 metreye kadar flama bayrak bulabilirsiniz. Malzemeleri çoğu zaman değişiklik göstermektedir. Kişilerin isteklerine göre flama bayraklarının boyutları değişiklik gösterebilmektedir. Etkinlik, sergi ve fuar gibi kalabalık ve ticari alanlarda flama bayraklarını görebilirsiniz. İşletmeler ve kurumlarda flamam bayrak ile müşterilerin dikkatini çekerek reklam yapmaktadır. Mağazalar ve restoranlar, bir kampanyayı duyurmak ve müşterilerin dikkatini çekmek için flama bayrak seçeneklerini tercih etmektedir.